BIVŠA UČENICA ŠKOLE OSVOJILA ZLATO NA EP U KICKBOXINGU: Čestitamo!


Današnja kutinska gimanzijalka, bivša učenica OŠ Banova Jaruga, Doris Magdić,  postigla je velik uspjeh na Europskom prvenstvu za kadete i juniore u kickboxingu održanom od  2-10. rujnau Skopju (Makedonija).

Na prvenstvu se natjecalo  u pet sportskih disciplina: point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick, K-1 ryles, glazbene forme. Nastupilo je 1570 natjecatelja iz 37 europskih zemalja. Hrvatska reprezentacija bila je među najbrojnijim reprezentacijama sa svojih 67 natjecatelja koji su ukupno osvojili čak 9 zlatnih medalja,10 srebrnih i 23 brončane.

"Veliki obol ovom odličnom rezultatu dala je i naša starija kadetkinja Doris Magdić, koja je osvojila zlatnu medalju u disciplini kick light, kao i srebrnu u light contactu. Svojim izvrsnim borbama u super teškoj skupini iznad +65kg pokazala je, da je spremna na dominaciju u dužem periodu na europskoj i svjetskoj sceni. U četvrt finalu kick lighta svladala uvjerljivo Mađaricu Varga Dorina (HUN) 3:0;  u polufinalu Green Hannin (IRL) 3:0; i finale Lajter Dorine (Mađarska) 3:0.U light contactu u polufinalu je svladala Green Hannin (IRL) 2:1,da bi finale izgubila od Ryan Niamh(IRL) s 2:1. U toj borbi suci su Doris nanijeli tešku štetu. No i nakon uloženog prigovora nije došlo do izmjene sporne odluke", rekao je trener, Josip Cerovec.This site was built using