Naši učenici na natječaju Oboji svijet!


     Forum za slobodu odgoja iz Zagreba  raspisao je natječaj kreativnih radova Oboji svijet! namijenjen učenicima osnovnih, srednjih škola i učeničkih domova iz cijele Hrvatske.

     Natječaj Oboji svijet! dio je projekta Oboji svijet šarenim bojama tolerancije kojim se promovira tolerancija, nenasilje i mirno rješavanje sukoba među učenicima osnovnih i srednjih škola i ostalih odgojno-obrazovnih ustanova.

     Preko 1770 učenika i 257 mentora iz 20 županija i inozemstva, iz ukupno 172 odgojno- obrazovne ustanove na natječaj Oboji svijet! prijavilo je ukupno 669 učeničkih radova.

    Učenici 8.a razreda naše škole prijavili su se na natječaj zanimljivim plakatom o različitostima, kao i dvije učenice petog razreda, Valentina Vučković i Tea Šamec. Voditeljica im je bila učiteljica hrvatskog jezika Sanja Feltrin.

     Učenici nisu nagrađeni, ali su radosni jer će radovi biti izloženi u knjižnicama diljem Hrvatske, a na mrežnim stranicama Foruma bit će prikazana virtualna izložba radova.Tekst i fotografije: Sanja Feltrin 

This site was built using